How to choose a program?

Something extra

How to choose a program?

Something extra

 

Jde o povinnost provozovatele (dle nařízení Evropské komise č. 852/2004, o hygieně potravin) určit ve výrobě, přípravě a skladování, přepravě a uvádění pokrmů do oběhu, technologické úseky (kritické body), ve kterých je největší riziko porušení zdravotní nezávadnosti pokrmů, provádět jejich kontrolu a vést evidenci o kritických bodech, termínech a závěrech těchto kontrol. Jedná se o preventivní přístup, který vede k včasné identifikaci nebezpečí, a tím k předcházení případné újmy na spotřebiteli. 

Běžnou praxí v potravinářském provozu Zdravého stravování je vysoká hygiena, pravidelná sanitace vybavení, používání jednorázových plášťů a rukavic. V souvislosti s výskytem onemocnění COVID-19 v ČR jsme zavedli ještě následující preventivní opatření.  

Bezpečnostní opatření pro klienty

 

  • Rozvozci budou balíčky v maximální možné míře předávat bez osobního kontaktu tzn. předáním na kliku.
  • Až do odvolání není možná platba v hotovosti ani stravenkami.
  • Není možný zpětný odběr krabiček pro recyklaci.
  • Je-li klient v karanténě, je jeho povinností neprodleně informovat zákaznický servis Zdravého stravování. Na tuto situaci jsme připraveni. Máme nastavené bezpečnostní opatření, aby klient nezůstal bez krabičkového stravování, ale zároveň se zabránilo případnému přenosu infekce. Řidič je pro tyto případy vybaven rouškou a dezinfekcí. 

Další bezpečnostní opatření v provozu

Zdravé stravování průběžně rozšiřuje bezpečnostní preventivní opatření, abychom chránili jak naše zaměstnance, tak klienty. 

 

  • Zaměstnanci jsou u vstupu monitorováni infračervenou kamerou, která je efektivnější než měření teploměrem. 
  • Zvýšili jsme kontroly provozu a výbava zaměstnanců se rozšířila o ochranné brýle. 
  • Máme instalovanou UVC filtraci vzduchu na balírnách, která dokáže aktivně eliminovat viry a bakterie ve vzduchu. Všechna zařízení jsou výrazně předimenzována, tak aby byla zajištěna nepřetržitá filtrace. 
  • V provozu jsou germicidní lampy s UVC, kterými osvěcujeme jak povrch balicí linky, tak jídlo před jeho hermetickým uzavřením. Krátkovlnným osvěcováním dochází k fotochemickému procesu sterilizace, čímž dojde ke zničení většiny bakterií, mikroorganismů a virů. Tento proces nemá vliv na chuť jídla, ani nemění jeho vlastnosti.

Další ovlivnění provozu Zdravého stravování

V tuto chvíli není provoz Zdravého stravování ovlivněn jinak než výše uvedenými bezpečnostními opatřeními. Očekáváme, že někteří pracovníci zůstanou doma se  svými dětmi, zejména při rozvozu může při výměně rozvozců docházet na některých trasách k určitému zpoždění. Pokud k tomu dojde, budeme zákazníky průběžně informovat.

V případě potřeby větší informovanosti o onemocnění COVID-19 sledujte internetové portály Ministerstva zdravotnictví České republiky (MZČR), Státního zdravotního ústavu (SZÚ), či Evropské středisko pro prevenci a kontrolu nemocí (ECDC).

 

Don't miss the most important news about Healthy Eating

Don't worry, we will definitely not spam you.
We usually share two most important messages a month.

Your data is safe. Read more about our privacy policy.

 

Facebook Zdravého stravováníFacebook Zdravého stravování

+420 517 070 333Mo-Th:  8:00-17:00
Fr:       8:00-16:00
Su:       12:00-19:00 (delivery inquiries for active customers only)

info@zdravestravovani.cz


Information about our box diet


Copyright ©2024 Zdravé stravování s.r.o. | Design IMPnet, realizace Reperio