How to choose a program?

Something extra

How to choose a program?

Something extra

 

Vážení strávníci a příznivci Zdravého stravování! 

Na první únorový týden, který právě končí, jsme připravili týden asijské kuchyně. Chtěli jsme zpestřit obvyklý jídelníček a seznámit vás s neobvyklými chutěmi ze vzdálených zemí.

Protože všechno děláme na 100 % i tentokrát jsme se pečlivě připravili. Najali jsme zkušeného šéfkuchaře, pod jeho vedením připravili tematický jídelníček (na každý den kuchyni jiné asijské země) a nakoupili opravdu autentické suroviny.

Za kvalitou jídel, které jsme servírovali, si skutečně stojíme. Bohužel jsme si neuvědomili, že některé suroviny a postupy používané v orientální kuchyni jsou po nás opravdu neobvyklé, pro někoho mohou mít nepříjemnou chuť či vůni. A řada z vás si nás vybrala právě pro náš „obvyklý“ jídelníček!

O akci jsme informovali – zpráva byla na webových stránkách, na Facebooku a všem klientům jsme poslali také e-mail. Přesto víme, že o speciálním menu se řada z vás předem nedozvěděla. Nejen z tohoto důvodu budeme akce v budoucnu dělat jinak – například formou volitelného jídelníčku.

Všem, kterým „Asie“ nepřišla vhod, se moc omlouváme. Snad vám naše další jídelníčky budou vyhovovat lépe a doufáme, že nám zachováte přízeň i do budoucna.

Lukáš Drlík, jednatel společnosti a celý tým Zdravého stravování s. r. o.

Don't miss the most important news about Healthy Eating

Don't worry, we will definitely not spam you.
We usually share two most important messages a month.

Your data is safe. Read more about our privacy policy.

 

Facebook Zdravého stravováníFacebook Zdravého stravování

+420 517 070 333Mo-Th:  8:00-17:00
Fr:       8:00-16:00
Su:       12:00-19:00 (delivery inquiries for active customers only)

info@zdravestravovani.cz


Information about our box diet


Copyright ©2024 Zdravé stravování s.r.o. | Design IMPnet, realizace Reperio