- Wide selection of catering programs
- Delivery to most places in the Czech Republic
- Nutritional consultation included
- 517 070 333 When can I call?
- info@zdravestravovani.cz
- My Account
-
Pomazánkové máslo utřeme s pepřem a promícháme s Lučinou. Dochutíme kmínem a rozmarýnem. Uzený sýr nastrouháme najemno. Jednu část (7 g) nastrouhaného sýru si necháme na zdobení a zbytek (14 g) vmícháme do základní směsi.
Pečivo rozkrojíme, pomažeme pomazánkou a ozdobíme polníčkem.
Pomazánka z uzeného sýra na celozrnném pečivu
Višně můžeme použít čerstvé či si připravit ovocné pyré povařením mražených, do kterého na zahuštění přidáme škrob a krátce provaříme. Ovocné pyré pak smícháme s tvarohem a čekankovým sirupem. Tvaroh podáváme se špaldovými pukanci.
Višňový tvaroh se špaldovými pukanci
Očištěnou cibuli nakrájíme nadrobno, zeleninu na kostky a opečeme na oleji. Podléváme podle potřeby trochou vody, přidáme koření a vaříme doměkka. Oříšky si lehce opečeme na sucho. Sýr feta si nakrájíme na kostky a z granátového jablka si vyloupeme jednotlivá zrníčka (granátové jablko je možné vynechat). Quinoy (oba druhy) uvaříme dle návodu. Po uvaření a scezení quinoy promícháme se zeleninovou směsí a sýrem a lehce zakápneme citronem.
Na talíři zdobíme nahrubo nasekanou petrželkou, ořechy a granátovým jablkem.
Ratatouille zelenina s fetou, quinoa s granátovým jablkem
Don't worry, we will definitely not spam you.
We usually share two most important messages a month.
Your data is safe. Read more about our privacy policy.
+420 517 070 333Mo-Th: 8:00-17:00
Fr: 8:00-16:00
Su: 12:00-19:00 (delivery inquiries for active customers only)
Terms and conditions (in Czech)Dispute resolution (in Czech)Personal data protection (in Czech)Cookies
Copyright ©2024 Zdravé stravování s.r.o. | Design IMPnet, realizace Reperio